Background

Szolgáltatásaink

Privatkunden
Egyéni ügyfelek

Egyéni ügyfeleink megtalálják bennünk a megfelelő partnert mindenféle padlóburkolat kivitelezéséhez. Minden típusú lépcsőt, erkélyt, teraszt és kocsibeállót megvalósítunk, legyen az külilletve beltéri burkolás. Egyéni vásárlóink fürdőinek tervezésekor elsősorban az egyediség és a funkcionális térelosztás számít. Az egyéni stílus és ízlés képes egyensúlyt létrehozni az üveg, a fém, a fa, kerámia és természetes kő között. Az eredeti megoldások és a minőség azok, amelyek megőrzik értéküket az idő múlásával, függetlenül a különböző irányzatoktól és a divattól.

 

Holz
Az egészségünkért: fa

A fapadlókat átjárja a melegség, ellenállóak és tartósak. A fa különböző finom részletei, számtalan tónusa és erezete, a különböző vastagságú és formájú darabok mindig különleges külsőt biztosítanak. Mind gyakrabban használatos a faburkolat a fürdőszobában, a konyhában és wellness létesítményekben, azért is, mert az aktuális gyártási módszerek lehetővé teszik az anyagok közötti szigetelést és a vízfoltoktól való védelmet. A fapadlók nagyon különleges és vonzó kontrasztot alkotnak egy modern lakókörnyezetbe telepítve.

 

stein
A kő a természet tervezése

Minden egyes kő egyedi, mind rajzolatában, mind felépítésében és színében is. Egy kimeríthetetlen elem új ötletek terén: a kőből készült padló és falburkolatok kivitelezése a variációknak olyan széles skáláját nyújtja, amelynek csak az emberi képzelet szabhat határt. Ha ez mind nem lenne elég a kő határozottan állandó és egészséges belső klímát biztosít. Használható díszítőelemként is, kihangsúlyozva ezzel rusztikus részleteket, vagy éppen masszív szilárdságú felület benyomását keltve.

 

erstbehandlung
Padló kezelése első alkalommal

Alapos és állandó kezeléssel a faés kőpadlók még évekig úgy néznek ki mintha újak lennének. A természetes fapadlók olyan öntartósító tulajdonságokat tudhatnak magukénak, amelyeket a burkolás során szereznek, ekkor kerülnek bevonásra, mialatt a kőpadlók egy csúszásmentesítő eljárásnak köszönhetően jutnak ilyen jellemzőkhöz. Minden padlóburkolatot, különösen a csiszolt melegburkolatot szigorú induló kezeléssel látjuk el azért, hogy megtartsuk természetes külsejüket még intenzív használat során is. Cégünk különös gonddal végez minden típusú burkolást az első lépésektől az utolsóig. Kérjen információt!

Schwimmbaeder
Medencék

A rendelkezésre álló felület meghatározza az uszoda méretét, a tervezés pedig a látványos eredményt. Egy szép medence a ház személyiségét kiteljesíti az építészet, az esztétikus megjelenés és az anyagok kombinációján keresztül. A mi szervezett technikai kivitelezésünk minden szempontot számításba vesz, hogy együtt egy igazán kiemelkedő hatást érjünk el. Nagymúltú tapasztalatunk a legjelentősebb biztosítékunk, amelyet megbízóinknak nyújtunk az egyéni és nyilvános uszodaépítés terén.

 

Oberflächen
Értéket hordozó felületek

A lenyűgöző és tapasztalt csempézési mód és a padló és minőségi falburkolat alkalmazását követően minden környezet összetéveszthetetlen egyéniséget tudhat magáénak. Gyakran a finom és harmonikus kompozíciók képesek tovább gazdagítani a nemes felületeket. Nálunk magától értetődő a minőség, a harmónia és a színek kifejező ereje. Kiállítótermeinkben különböző mintadarabokat találhat, számtalan színben és kifinomult mintákkal.

 

teppich
Padlószőnyeg a lábak alatt

A padlószőnyeg napjainkban is még mindig nagyon népszerű. Legyen az rövid szálú vagy vastag padlószőnyeg, melegebbé és elengásabbá teszik a hagyományos környezeteket csakúgy mint a modern lakótereket. Egy különleges előnyös tulajdonsággal is büszkélkedhet, ez a hő és hangszigetelő képessége. Ez főleg nagyobb területek esetén érvényesül mint például a hotelek, vagy kongresszusi központok. Az újfajta padlószőnyegek például a szintetikus száltechnikával készült "SDX solution light" rendkívüli módon előnyösek: könnyű tisztítani, fényállók, hosszú ideig tartósak és környezetbarátok, mivel színei természetes eljárással készültek. Örömünkre szolgál személyesen ajánlani termékeinket és szívesen adunk tájékoztatást padlószőnyegeink minőségéről és tulajdonságairól.

 

luxus
Tiszta luxus

Az üvegmozaikos felületek használata az uszodai környezetből áttevődött az exkluzív lakókörnyezetekbe. Hihetetlenül hatékony a tervezés végtelen variációja. Ellenálhatatlanul divatosak az arany, az ezüst és a bronzos hatások. A tökéletes üvegmozaiklerakás széles, nagyobb felületeken illetve hajlított falon igazi ügyességi teszt a kézművesség és szakmai tudás területén.